Lowongan Kerja PT. Mega Andalan Kalasan

PT. Mega Andalan Kalasan, an Engineering and Manufacturing Company based in Kalasan, Yogyakarta is now hiring for: “Web Based & Android Programmer”. General Requirements:1. At least 18 years old and maximum of 25 years old.2. Has a degree in Computer Science related (i.e., Informatics Engineering, Computer Sciences, Informatics Technology, Information System, Informatics Management, or any other relevant majors). Minimum Associate Degree (D-3).3. Minimum GPA 2,75 (Scale 4.00)4. Physically & Mentally healthy5. Interest in programming6. Understand basic computer support & troubleshooting.7. Familiar with XAMPP and MySQL database. Any other database skills be a plus.Special Requirements:Web Based Programmer:1. Familiar with PHP and Laravel Framework. Another frameworks especially hybrid frameworks be a plus.2. Able to make a dynamic and responsive web based application.Android Programmer:1. Familiar with Java, javascript and IDE Android Studio. Another frameworks be a plus.To apply for this opportunity, please submit your CV and another data required through this link: http://cutit.org/RekrutmenMAKOnly shortlisted candidate will be notified.